Bericht van Speelpleinwerking

Beste speelpleinvrienden,
We hebben na overleg besloten om deze zomer geen fysieke speelpleinwerking te laten plaatsvinden. De boeman is het Covid19-virus. We vinden dat het praktisch niet haalbaar is alle maatregelen na te leven en er tegelijkertijd een onvergetelijke speelpleinwerking van te maken. Daarnaast is er geen garantie dat deze maatregelen tot een veilige speelpleinwerking zouden leiden. Die veiligheid is voor ons heel belangrijk: voor de kinderen, voor de leiding, maar ook voor iedereen die met ons is verbonden. We beseffen natuurlijk dat iedereen, net als ons, erg uitkeek naar onze speelpleinwerking. Net daarom hebben we een alternatief bedacht. We gaan vanop afstand enkele spelletjes verspreiden zodat de kinderen zich toch goed kunnen amuseren. Houd zeker onze facebookpagina in de gaten.
Alvast bedankt voor jullie begrip.
Vriendelijke groeten,
Speelpleinwerking Dorne (VZW Parochiale Werken)