Berichten in de media

Beste ouders
De plotse mededeling in de media die we vrijdag hebben gehoord rond ‘versoepelingen in het onderwijs’ en ‘alle kinderen naar school’ betekenen niet dat wij vanaf 2 juni al deze uitbreidingen in de praktijk ook kunnen waarmaken. Scholen moeten nog steeds rekening houden met de opgelegde veiligheidsrichtlijnen en moeten nu gaan onderzoeken wat er eventueel mogelijk kan zijn.
We moeten EERST de definitieve beslissing van de veiligheidsraad afwachten.
Daarna gaan we samen met het schoolbestuur, de preventiedienst en het schoolteam bekijken welke uitbreiding wij eventueel zouden kunnen doorvoeren en hoe we dit zo veilig mogelijk kunnen realiseren met de beschikbare mensen en lokalen.
Daarna zullen wij u hierover zo snel als mogelijk informeren. Het is zeker voorbarig om nu al definitieve regelingen te treffen voor de opvang van jullie kinderen. Op dit moment kunnen wij helemaal geen garanties geven over het naar school gaan van alle kinderen.
Team Kornuit