Dag 4

Dag 4

Vandaag was het de mooiste dag tot nu toe, de sneeuw schitterde in de zon en pistes lagen er voortreffelijk bij. Elke dag weer grenzen verleggen, nieuwe pistes verkennen, techniek bijschaven… en steeds met volle goesting! We hebben een super groep Kornuitjes meegebracht.

Deze morgen waren onze Kornuitjes ook blij met het nieuws van het thuisfront. Met glinsterende oogjes waren ze klaar voor een nieuwe schitterende dag.

Wij vonden vandaag ook al blauwe korreltjes wat er op zou wijzen dat de ontsnapte vlinders zich hier in het hotel zouden schuil houden… we zijn echt op zoek want dat vindersloon van €1000 kunnen we goed gebruiken voor een feestje te houden.

Vanavond hebben we voor het avondeten ook nog in onze leerboeken gewerkt en daarna was het spelletjesavond. Samen spelletjes spelen heerlijk, de tv wordt niet gemist!

Ook de mol deed weer goed zijn werk en dat is de speurders niet ontgaan. Vandaag nog een eliminatie én een vrijstelling zodat we morgen met vier duo’s naar de finale gaan. De ontknoping valt morgenavond voor we terug naar huis vertrekken.

De sportieve inspanningen elke dag zorgen ervoor dat de Kornuitje gezond moe en op tijd in  bed liggen, dromend van de voorbije dag en uitkijkend naar de nieuwe uitdagingen!

Morgenavond vertrekken we om 22u en zullen dan om 7u. ’s morgens in Dorne zijn met heel veel verhalen. Als het ons lukt komt er morgen nog een klein blogbericht en anders zal dit via de whatsapp-groep gebeuren! Tot morgen!