Sneeuwklassen DAG 1

.DAG 1

Na een rustige busreis kwamen we vanmorgen aan in ons witte paradijs om 7.30u.

Eerst een lekker ontbijt, dan de koffers uit de bus halen, de kamerverdeling (precies zoals ze gewenst hadden) en dan al skischoenen passen en ski’s halen.

Om half elf begonnen we aan het echte avontuur, skiën! Dit verliep al super vlot. Vanmiddag werden we culinair verwend met de specialiteit “Kaiserschmarrn”, Oostenrijkse pannenkoek. “Lekkerder als die van mama/oma/moeke…” hebben we toch gehoord aan tafel.

In de namiddag hebben de Kornuitjes ons echt verrast: iedereen al op de skilift. Lachen, gieren, hilariteit alom, ze genoten met volle teugen.

Om half vier kregen ze nog een wafel en een drankje en daarna was het tijd voor te douchen. Elke kamer had dit knap georganiseerd en om vijf uur gingen we nog even schoolwerk maken.

Om kwart over zes was er dan het avondmaal : wienerschnitzel met frietjes. De Kornuitjes hebben hun buikjes goed gevuld.

Na het eten hebben we dan nog een briefje naar huis geschreven, wat jullie ondertussen al ontvangen hebben.

Daarna was er dan nog het “MOL-spel”. De mol heeft het vandaag heel knap gespeeld. Benieuwd wie hen al op het spoor is. Er volgde dan ook nog een eliminatie, waar er twee duo’s molspeurder al wegvielen, zij zaten op het verkeerde spoor. Ze doen wel elke dag nog de spellen mee maar kunnen de mol niet meer kiezen.

Om kwart voor negen was het slaaptijd en ik “hoor” ze nu al slapen, nagenietend van een schitterende dag!

Tot morgen!