Strapdag: vrijdag 22 september

Onze school is een ‘octopusschool’, aan de straat kunnen jullie dit ook zien aan de octupuspalen.

Samen met het stadsbestuur werden deze geplaatst voor een veiligere schoolomgeving en herkenbaarheid ‘hier is een school’.

Voor wat staat strappen?  Dat staat voor stappen en trappen! Op vrijdag 22 september 2023 stappen en trappen meer dan 1300 Octopusscholen voor het klimaat. Tijdens deze autoluwe schooldag komen duizenden leerlingen over heel Vlaanderen te voet of met de fiets naar school. Door de auto aan kant te laten staan, creëren ze een aangename en rustige schoolomgeving. Gevolg: minder CO2-uitstoot, een veiligere schoolomgeving en extra geconcentreerde leerlingen in de klas.

Wij doen ook mee!

Kom je vrijdag 22 september stappend of trappend naar school? Vergeet je fluovest niet!

Bedankt voor je medewerking!