Afspraken schoolfeest

Enkele belangrijke afspraken voor het schoolfeest:

De leerlingen van de lagere school worden in hun eigen klas  verwacht om 14 uur

De kleuters worden in de kleedkamers van de Bempt verwacht om 14.10 uur

De doorgang naast ‘de oase’ in privédomein.  Mogen we uitdrukkelijk vragen om deze NIET te gebruiken en enkel de schooldreef te gebruiken als toegang.

De deur  van de Bempt aan de kant van de speelplaats is gesloten: geen toegang voor kinderen en bezoekers. Alle bezoekers gaan via de officiële ingang aan de achterzijde.

Parkeren kan niet aan de Bempt.  Gebruik het kerkplein om te parkeren, of reglementair naast de weg, met respect voor de inritten van onze buren.

Op een schoolterrein geldt een algemeen rookverbod!  Voor rokers voorzien we een ROKERSZONE met enkele peukenpotten onder de eiken bomen bij de ingang van de zaal.

Na de optredens is er GRATIS animatie voorzien voor de kinderen.

Mogen we met aandrang vragen om geen glazen of lege flesjes op de grond te zetten.  Veel kinderen lopen op blote voeten bij de springkastelen en we willen ongevallen vermijden! We plaatsen tafels om leeggoed op te zetten.

Achter de Bempt staat hoog gras, eigendom van een boer.  Het is absoluut VERBODEN dat kinderen in dit gras spelen uit respect voor zijn inkomen en werk.

We vragen 3 euro toegang per persoon voor iedereen boven 12 jaar.  Fijn als je dit gepast kan betalen.

De consumptiebonnen kosten 2 euro. Ze kunnen enkel met cash geld aangekocht worden.

We plaatsen verschillende afvalbakken: fijn als jullie meehelpen om het schoolterrein proper te houden.

Na de optredens gaan de kinderen onmiddellijk naar de klassen om zich om te kleden.  De klassen worden daarna afgesloten.

We gebruiken enkel de toiletten van de Bempt.