Schoolfoto’s

Vandaag kregen de leerlingen de schoolfoto’s mee.
Het oudste kind van uw kind(eren) op onze school kreeg ze mee. Mogen we vragen om ook alles weer mee te geven aan uw OUDSTE kind op onze school.

Jullie ontvingen een mapje met:

  • de klasfoto’s van uw kinderen
  • een stoefboekje met 6 foto’s
  • een bestelbon

Mogen we vragen om de bestelbon in te vullen en ALTIJD mee terug te geven naar school zodat we precies weten wat jullie willen.  De code op dit blad is belangrijk voor ons!

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Je wil NIETS bestellen: geen probleem, geef dan het hele bundeltje foto’s in het zakje inclusief de bestelbon mee naar school.
  • Je wil het hele pakketje of een gedeelte ervan bestellen: vul dan het bovenste gedeelte van de bestelbon in. Foto’s die je wil houden laat je thuis.  Foto’s die je niet wil geef je terug mee naar school. Geef ook de ingevulde bestelbon mee naar school.
  • Je wil nog iets bijbestellen: vul dan het onderste gedeelte van de bestelbon in en betaal VOORAF ook deze nabestelling.  Foto 1 is de linkse foto, de foto ernaast is foto 2,… Je kan elke foto in verschillende formaten bestellen en ook in kleur OF in zwart/wit. Bezorg de bestelbon aan de school en BETAAL ook je nabestelling VOORAF.

Betalen kan CASH of via DE REKENING van de school. Vermeld op de bestelbon met het woord cash of via rekening zodat het voor de klasleerkrachten duidelijk is.  Noteer bij de overschrijving: schoolfoto’s, naam van de kinderen en klassen.

Alles moet in orde zijn VOOR vrijdag 3 juni.

Nog vragen? Bel even naar juf Ann 0472409111