7 maart 2022

MAANDAG 7 MAART 2022

Nadat we ouders, broers, zussen, … hadden uitgezwaaid konden we ons lekker warm en knus nestelen in de bus. Omstreeks 0.10 uur hielden we nog een plaspauze en daarna gingen de gordijntjes dicht. Tegen 7.00 uur deze morgen gingen ze weer open en mooi was het om te zien hoe onze kornuitjes verwonderd waren bij het zien van zo’n mooie witte omgeving.

Aangekomen in het hotel, hebben we de bus snel uitgeladen en alle koffers naar boven gesjouwd. Na een lekker ontbijt, de ski’s en skischoenen gepast en om 10.30 uur waren we al klaar voor de eerste skiles. Als eerste opdracht klauterden we omhoog en dan in ”ploeg” naar beneden. De basis om te remmen en te leren draaien! Na een lekkere schnitzel met frietjes gegeten te hebben opnieuw op de latten. Ongelooflijk: op de eerste dag ALLE kornuiten op de lift ! Ontzettend knap! Na deze ski- en sneeuwpret was het tijd voor een vieruurtje en hadden we energie om in onze boeken te duiken. Tussendoor hebben de kornuitjes zich nog allemaal kunnen opfrissen en toen was het tijd voor het avondmaal.

‘s Avonds begon eindelijk het spel “DE MOL”. We moesten op zoek naar 2030 euro mollengeld en dat werd gevonden. De mol werd te zeer in de gaten gehouden en kon niet saboteren zodat iedereen een vrijstelling kreeg!! Ook hebben we nog een groepsspel van de Mol gespeeld en tenslotte briefjes geschreven naar huis . Deze komen straks allemaal via whatsapp tot bij jullie. Het was in ieder geval al een schitterende start van deze week!

Tot morgen voor de volgende update,

Het kornuitteam