1
PANNENKOEKENFEEST!!!! met ijs,snoepjes,slagroom,… Dank je wel aan de ouders en grootouders van Siem, Mathyro, Aaron, Bryan en Chloë. Papa van Brecht bracht ons een heerlijke meloen. Dit smaakte verfrissend met het warme weer.  

Foto’s


1
Feje verjaart in augustus maar trakteerde ons alvast met een ijsje en een drankje. Ideaal met het warme weer!! Dank je wel Feje ….Hieperdepiep……HOERA!

Feje trakteert!!


Maandag organiseren we onze schoolreis. Donderdag nemen we afscheid van de 5-jarigen. Vrijdag om 11u gaan we naar de kerk voor een bezinning, iedereen welkom!                      Vrijdag om 12u begint DE VAKANTIE!!!

Schoolreis Maandag 26 juni 2017Thema van de week: Zomer Het gaat een warme week worden: -Wie een waterpistool heeft mag dit deze week meebrengen, ( zet je de naam erop!) -Ik zorg voor waterballonnen, dus als de kleren wat nat zijn,…. -Drinkbussen van de kleuters kunnen altijd bijgevuld worden in de klas. -Tijdens de […]

Thema van de week: ZomerStien is vier jaar!! Ze trakteerde met lekkere wafels en vers appelsap. LEKKER, LEKKER!!! En wat doen we als het warm is?? De waterbakken vullen en spetteren!!

Stien is jarig!1
AANDACHT AANDACHT AANDACHT AANDACHT AANDACHT AANDACHT Schoolfeest zaterdag 10.06.2017 om 14u30 in de lagere school. -Onze kleuters komen om 14u samen in de klas van het 3de leerjaar. De kleuters worden omgekleed voor het feest, terwijl de ouders al van de sfeer kunnen proeven. –Meisjes:- kunnen jullie al 2 vlechten opzij […]


2
Thema van de week: Vaderdag en schoolfeest Nu is het de beurt om de papa’s in de watten te leggen! En spannend…..bijna schoolfeest!!! We gaan ons dansje goed oefenen en de kleding afwerken. Geniet van de zon!