Donderdag 10 maart 2022

Donderdag  10 maart 2022

Het was een schitterende dag vandaag. We hebben lekker kunnen skiën en onze Kornuitjes hebben al een mooi kleurtje gekregen. Ook hebben we hele mooie foto’s gemaakt en mooi beeldmateriaal verzameld. Na het skiën hebben de Kornuitjes nog in de sneeuw gespeeld en daarna was het weer tijd om te douchen. Als avondmaal kregen we lasagna en dan was het weer speuren naar de mol. Morgen is de finale en er zijn nog 6 duo’s in de running! We sloten de avond af met een (muziek)quiz. Omdat het onze laatste nacht hier was, mochten ze opblijven tot 21.30u.

Ook ging er nog een “corona-alarm” af op de gsm van meester Raf. (Toen we aankwamen hadden we al bekers gekregen met zuivere berglucht.) Via het rietje moesten ze dan gedurende 10 seconden zuivere berglucht opzuigen. Ze deden het perfect. ? ? ?(pst!!-niets verklappen)

Dit was ook ons laatste verslag omdat we morgenavond alles moeten opruimen en ’s avonds richting Dorne vertrekken. Zaterdag bij het ontbijt zullen jullie kids veel te vertellen hebben.

Tot zaterdag !

Het sneeuwklasteam