29 maart- 2 april: lagere school

Voor de ouders van de kinderen uit de LAGERE SCHOOL:

Beste ouders
Zoals jullie al weten heeft men gisteren in de pers aangekondigd dat de lessen in de lagere school volgende week volledig geschorst worden. (29 maart – 2 april)
Dit betekent dat de kinderen eigenlijk een weekje extra vakantie krijgen.
Robbedoes is nog aan het bekijken of zij opvang kunnen organiseren.
Als dit zo is, organiseren we op school GEEN opvang.
Als Robbedoes geen opvang kan aanbieden organiseren wij deze NOODOPVANG op school voor iedereen die het echt nodig heeft.
Voor de veiligheid van iedereen passen we dit ook heel strikt toe: bij twijfel kunnen er attesten opgevraagd worden van de werkgever dat tele-werken thuis niet kan.
We houden ook geen rekening met de schooluren: je kind is op school enkel die tijd dat je werken bent. (een ouder die pas gaat werken om 12 uur brengt zijn kind ook dan pas naar de opvang en niet de hele voormiddag al)
We voorzien opvang van 8.00 uur tot 15.20 uur. (woensdag van 8.00 uur tot 12.00 uur)
Ouders die gebruik willen maken van de opvang op school sturen EEN DAG VOORDIEN voor 15.00 uur een berichtje naar juf Ann (0472 409 111) of een mailtje naar secretariaat@dekornuit.be zodat er steeds voldoende leerkrachten aanwezig zijn om in te staan voor de opvang!
Rapporten zullen op woensdag 31 maart 2021 verstuurd worden naar het e-mailadres van je kind.
Oudercontacten gaan digitaal door op het reeds geplande uur.
Begin volgende week ontvangen jullie een link voor deze ‘meet’-afspraak, ook op het e-mailadres van je kind!
(Inschrijven voor oudercontacten kan nog tot en met zondagavond 20 uur: link kreeg je enkele dagen geleden al via mail.  Voor veel ouders is dit al in orde)
Heb je nog vragen?
Stel ze gerust!
Groetjes
juf Cindy en juf Ann