Enkele herinneringen

Beste ouders,

Even herhaal ik nog enkele afspraken.

  • Bij het zwemmen hebben de kinderen twee handdoeken nodig, 1 om op te staan, 1 om zich af te drogen. Het is ook handig als ze gemakkelijke kledij aan hebben, een jogging, jeans en trui. Ze hebben geen gel, wax, douchegel nodig.
  • Kinderen brengen best geen speelgoed mee naar school. Vaak raken ze het kwijt of komt het beschadigd thuis.
  • Onze leerlingen gooien heel vaak fruit/koeken zomaar weg. We hebben de voorbije weken herhaaldelijk gepraat over verspilling. Vooral fruit verdwijnt in de groene container. We vragen dan ook het fruit geschild en in stukken mee te geven als je kind het niet anders lust. De leerkrachten stimuleren de kinderen om het fruit op te eten ( met schil indien dit kan).
  • Op donderdag hebben de kinderen turnen. Sommigen hebben hun turnzak nog steeds niet bij. Gelieve deze spoedig mee te geven.
  • Na Pasen starten we opnieuw met niveaulezen in het eerste en tweede leerjaar. Dit zal doorgaan op maandag en donderdag van 14.50u tot 15.250u. Het zou fijn zijn als we weer op een aantal vrijwilligers kunnen rekenen. Geef maar een seintje als je interesse hebt.