Foto met een BV

Ik denk dat we mogen terugkijken op een geslaagd schoolfeest. De kinderen hebben hun 100 sterren dubbel en dik verdiend! Dank aan de ouders en grootouders die ons klasje hielpen bij het behalen van de sterren.

Per ongeluk werd zaterdag bij het tonen van de foto’s met een BV, één foto vergeten. Wij maakten immers met onze klas twee foto’s met een bekende Vlaming. Omdat de kornuitjes van mijn klas het jammer vonden dat enkel de foto met Ben Roelants en niet de foto met ‘De Witte’ getoond werd, zet ik die even op de blog.

Een woordje uitleg hierbij:

Sinds 1 september hebben we op onze school een teletijdsmachine. Die kan ons tot 100 jaar terug flitsen in de tijd.  De nieuwsgierige kornuitjes van mijn klas wilden dat wel eens proberen. We stapten dus samen in en lieten ons lukraak flitsen naar het jaar 1979. Dat was een hele belevenis. En wie kwamen we in 1979 als eerste tegen?  De Witte van Sichem! Robbe de Hert was net bezig met de opnames van zijn film over de Witte. De jonge acteur bekeek ons even alsof we van een andere planeet kwamen, maar uiteindelijk wou hij maar wat graag met ons op de foto!