Start van het nieuwe schooljaar

Maandag starten we met frisse moed aan een nieuw schooljaar! Wij hebben er alvast veel zin in !

Enkele praktische mededelingen:

–  Het schoolgeld voor het eerste trimester bedraagt €10.  Drankbonnetjes kunnen aangekocht worden voor €0.50.  Gelieve geld steeds mee te geven op maandag.
–  Woensdag is het nog steeds onze fruitdag. Die dag wordt er enkel fruit gegeten tijdens de speeltijd!
–  Donderdagnamiddag staat turnen op de agenda: breng je turnzak mee met daarin je rood turnt-shirt, een short en sportschoenen.  Nieuwe leerlingen krijgen hun eerste turnt-shirt gratis.  Indien je daarna nog een nieuw/groter t-shirt nodig hebt, kan dat op donderdag nog tijdens de turnles worden aangekocht voor €5.
–  Op vrijdag gaan we zwemmen. De bus vertrekt om 8.30 uur, dus zorg dat je er tijdig bent.  Liefst je zwemkleding thuis al aandoen.  Je brengt 2 handdoeken, proper ondergoed en kam/borstel mee, GEEN gel, douchegel of deodorant!  De zwemrooster vind je bovenaan onder de rubriek “Links”.
–  Vrijdag 6 september is er om 11.15 uur een startviering in de kerk. Iedereen van harte welkom!
–  Op maandag 9 september om 20 uur is er onze infoavond. In de klas van het derde leerjaar geven juf Cindy, juf Annick en ik dan een woordje uitleg over de gebruikte werk- en handboeken, over de afspraken en de manier van werken in de klas.
–  Bij goed weer vindt op dinsdag 10 september onze jaarlijkse tuindag plaats.  Hierover volgt binnenkort nog meer info.
–  De scholenveldloop is op donderdag 26 september in de voormiddag.

Hebben jullie op deze blog het tabblad activiteiten al ontdekt? Daar proberen we alle activiteiten tijdig te plaatsen.

Tot maandag!