Start schooljaar

Maandag starten jullie kids aan het laatste jaar op onze basisschool!  Wij hebben er alvast veel zin in !  Nog enkele praktische mededelingen:

  • Het schoolgeld voor het eerste trimester bedraagt €30   Graag maandag meegeven.
  • Woensdag is het nog steeds onze fruitdag.  Die dag wordt er enkel fruit gegeten onder de speeltijd!
  • Op donderdag krijgen we voormiddag turnles.  Breng je turnzak mee met daarin je rood t-shirt, een short en sportschoenen.  Als je nog een nieuw t-shirt nodig hebt, kan dat donderdag nog tijdens de turnles worden gekocht voor €5.
  • Op vrijdag gaan we zwemmen.  De bus vertrekt om 8.30 uur, dus zorg dat je er tijdig bent.  Liefst je zwemkleding thuis al aandoen.  Je brengt 2 handdoeken, proper ondergoed en kam/borstel mee, GEEN gel, douchegel of deodorant!  De zwemrooster vind je bovenaan onder de rubriek “Links”.
  • Vrijdag 6 september is er om 11.15 uur een startviering in de kerk.  Iedereen van harte welkom!
  • Op donderdag 5 september om 20 uur staat de infoavond gepland.  Deze infoavond zal doorgaan in de klas van het zesde leerjaar.  Aansluitend is er ook een kort infomoment over de sneeuwklassen 2019-2020.
  • Op dinsdag 10 september is er onze jaarlijkse tuindag:  de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar schillen de aardappelen voor de frieten.  Hulp is welkom vanaf 9 uur voor het schillen.  In de late voormiddag hebben we ook helpende handen nodig voor het klaarzetten van de tafels en de bediening van het eten.  Ook de afwas wordt door een aantal enthousiaste ouders gedaan omdat de leerlingen dan terug les hebben.  We duimen voor veel helpende handen..  Leerlingen hebben een aardappelmesje nodig en/of dunschiller, een vergiet of een kom, een keukenhanddoek en een plastieken zak om alles in te stoppen.
  • De scholenveldloop is op donderdag 26 september in de voormiddag.(is deze week verplaatst van 19 naar 26 sept omwille van agenda school Opoeteren)
  •  Hebben jullie op deze blog het tabblad activiteiten al ontdekt?  Daar proberen we alle activiteiten tijdig te plaatsen.