DVD en foto’s communie

De DVD’s van de communie zijn klaar. Heel mooi! Ook de foto’s zijn goed gelukt. Die worden op een USB-stick gezet voor elk kind. De DVD kost 15 euro en de stick met alle foto’s op, kunnen jullie verkrijgen voor 6 euro. Na betaling krijgen de kinderen de DVD en stick mee naar huis.

Als de kinderen nog iets van hun communiegeld willen schenken aan Sint-Vincentius, dan mogen ze dat geld in een gesloten envelop met de vermelding ‘Sint-Vincentius’ meegeven naar school. (Er hoeft geen naam op te staan) Ik zorg ervoor dat ze in Maaseik terecht komen.

De rekeningen van de bloemen, de witte houten mannetjes en … worden doorgestuurd naar de verantwoordelijke van onze federatie, Jeannine. Alles wordt dan spoedig terugbetaald.

Voor de fotograaf is een bedankje voorzien. Dat zal ze binnenkort ontvangen.