Praktische tips schoolfeest

 • Inkom schoolfeest: 2 euro voor iedereen boven 12 jaar. Om de inkom vlot te laten verlopen is het handig als je gepast kan betalen.
 • Kinderen worden om 14 uur ten laatste verwacht in de klassen: kleuters in leerjaar 3 en 4, leerlingen van 1ste en 2de leerjaar in hun eigen klas, leerlingen van 3de leerjaar in computerklas, leerlingen van het 4de leerjaar in klas 5 en leerlingen van 5de en 6de leerjaar in klas 6
 • Consumptiebonnen kosten €1,70 per stuk, 3 stuks voor 5 euro.
 • Mensen die inschreven voor het eten halen hun enveloppe met eetbonnen af VOOR het begin van de optredens.
 • Voor de speelweide achter de school (met verschillende springkastelen) hebben de kinderen een gekleurd polsbandje nodig. De ouders kopen deze bandjes best VOOR de optredens. (2 consumptiebonnen per bandje) Voor elke leeftijd is een andere kleur voorzien. De openingsuren aan de springkastelen worden ook aangeduid met kleuren. Enkel kinderen van die leeftijd zijn op dat ogenklik toegelaten op dat springkasteel. Dit doen we voor de veiligheid!
 • In het kader van ‘100 jaar school in Dorne’ zullen er ook enkele mensen aanwezig zijn die hopen dat jullie hun allerlei info kunnen geven, dat jullie met hun kunnen afspreken om materialen uit te wisselen.
 • Sinds 1 september 2018 is er een nieuwe wet die een ROOKVERBOD op alle schoolterreinen oplegt! Mensen die willen roken kunnen dit doen op de afgebakende zone aan de achterzijde van de BEMPT, daar is ook een peukenbak voorzien. Mogen we vragen om dit rookverbod te respecteren!
 • De officiële ingang van de Bempt is aan de rechterzijde. Deze wordt ook aangeduid met pijlen. De toegangsdeur het dichtste bij het klooster wordt tijdens het schoolfeest enkel gebruikt voor het personeel.
 • In de Bempt is er op het gehandicaptentoilet een babyverzorgingstafel voorzien. In de Bempt staat een microgolf voor babyvoeding op te warmen.
 • Voor de veiligheid is het fijn als er geen leeggoed op de grond geplaatst wordt, zeker niet op het gras achter op de weide omdat daar veel kinderen lopen zonder schoenen (springkastelen)
 • Voor het klooster en achter de Bempt werd deze week nieuw gras ingezaaid. We vragen om dit niet te betreden. De toegang naar de speelweide achter de school kan dus enkel via de speelplaats door de gang van 3de en 4de leerjaar.