Foto’s Moederdag

Aan alle mama’s een hele fijne Moederdag! De kleuters hebben hard gewerkt aan hun cadeautje en we hebben goed geoefend om het versje te kennen. Goed gedaan allemaal!

Woensdag 15 mei is het autoluwe schooldag. Als het gaat, mag je proberen om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen. We gaan nu leren over het verkeer. De fiets of de step op de speelplaats is dus altijd welkom. 23 mei houden we een fietsparcours en mag iedereen dus zijn fiets of step meenemen.

Belangrijk!!! Over 2 weken is het al zover. Dan is het schoolfeest! We zijn al volop aan het oefenen. Jullie mogen een wit effen T-shirt (met korte mouwen) meegeven met je kleuter naar school. Voor de broekjes en de verdere attributen zorg ik zelf. Je mag je kleuter ook witte sportsokjes die iets boven de enkel uitkomen, meegeven naar school. Dan verzamel ik alles per kleuter. Alvast bedankt!