Nog enkele mededelingen

  • De leerlingen kregen voor de vakantie enkele boekjes mee van de klasbibliotheek. Gelieve die dinsdag terug mee naar school te geven. Ze krijgen dan nieuwe leesboekjes mee. De dinsdag wordt onze vaste bieb-dag. Hopelijk brengt dat veel leesplezier mee.
  • Donderdag is de leestest voor het behalen van het groene leesdiploma. Nog even flink de wisselrijtjes oefenen! Tip: oefen ook de grijze blaadjes (achterkant).
  • Voor de kinderen die dit jaar hun eerste communie doen: Zaterdag is de viering met naamopgave in de kerk van Opoeteren om 18.00 u. Enkele kinderen krijgen een voorbede mee naar huis om te oefenen. Zij mogen zaterdag voorlezen in de kerk. De hartjes (met foto) mogen jullie terug meegeven naar school. Ik ga die voorzien van dubbelzijdige plakband zodat we die tijdens de viering vlot kunnen ophangen. Ik breng de hartjesĀ zelf mee naar de kerk en deel ze uit bij het binnenkomen.